ÎPS Ioan Robu i-a trimis telegramă de felicitare Papei Francisc

ÎPS Ioan Robu i-a trimis telegramă de felicitare Papei Francisc

ÎPS Ioan Robu, Administrator Apostolic al Arhidiecezei Romano-Catolice de București i-a trimis Papei Francisc o telegramă de felicitare. Sfântul Părinte împlinește, pe 17 decembrie, 83 de ani de viață, iar pe 13 decembrie a sărbătorit 50 de ani de preoție.

scrisoare-papa-2019_web-7016907Excelența Sa Mons. Ioan Robu i-a scris Papei Francisc în numele său personal, al episcopului auxiliar PS Cornel Damian, al preoților, al persoanelor consacrate și al tuturor credincioșilor Arhidiecezei de București. Înaltpreasfințitul Ioan i-a urat Sfântului Părinte cele mai calde urări și l-a asigurat de rugăciune la Păstorul Suprem, pentru ca Sanctitatea Sa să primească toate harurile de care are nevoie „în grija pastorală a Bisericii care se găsește la Roma și pretutindeni”.

Apropiindu-se sărbătoarea Nașterii Domnului Isus Cristos, ÎPS Ioan i-a transmis Papei Francisc și „urările cele mai cordiale de Crăciun fericit”. Totodată, i-a mulțumit pentru vizita pe care Sanctitatea Sa a făcut-o în România și pentru noul Arhiepiscop mitropolit pe care l-a dăruit Arhidiecezei, în persoana ÎPS Aurel Percă. În final, Excelența Sa a cerut de la Papa Francisc Binecuvântarea sa Apostolică „pentru Biserica noastră locală, pentru patria noastră, pentru poporul nostru”.

Hits: 2

/ Știri / Tags: , , , ,

Share the Post


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/r58715arcb/public_html/website/wp-content/themes/envision/cloudfw/core/engine.typo/core.typo.php:117 Stack trace: #0 /home/r58715arcb/public_html/website/wp-content/themes/envision/cloudfw/core/engine.typo/core.typo.php(20): cloudfw_fontface_render() #1 /home/r58715arcb/public_html/website/wp-content/themes/envision/cloudfw/core/engine.typo/core.typo.php(9): cloudfw_font_engine_render() #2 /home/r58715arcb/public_html/website/wp-content/themes/envision/cloudfw/core/framework/core.init.php(229): cloudfw_font_engine() #3 /home/r58715arcb/public_html/website/wp-includes/class-wp-hook.php(308): cloudfw_admin_footer_init('') #4 /home/r58715arcb/public_html/website/wp-includes/class-wp-hook.php(332): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #5 /home/r58715arcb/public_html/website/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #6 /home/r58715arcb/public_html/website/wp-includes/general-template.php(3059): do_action('wp_footer') #7 /home/r58715arcb/pub in /home/r58715arcb/public_html/website/wp-content/themes/envision/cloudfw/core/engine.typo/core.typo.php on line 117