ÎPS Ioan Robu i-a trimis telegramă de felicitare Papei Francisc

ÎPS Ioan Robu i-a trimis telegramă de felicitare Papei Francisc

ÎPS Ioan Robu, Administrator Apostolic al Arhidiecezei Romano-Catolice de București i-a trimis Papei Francisc o telegramă de felicitare. Sfântul Părinte împlinește, pe 17 decembrie, 83 de ani de viață, iar pe 13 decembrie a sărbătorit 50 de ani de preoție.

scrisoare-papa-2019_web-7016907Excelența Sa Mons. Ioan Robu i-a scris Papei Francisc în numele său personal, al episcopului auxiliar PS Cornel Damian, al preoților, al persoanelor consacrate și al tuturor credincioșilor Arhidiecezei de București. Înaltpreasfințitul Ioan i-a urat Sfântului Părinte cele mai calde urări și l-a asigurat de rugăciune la Păstorul Suprem, pentru ca Sanctitatea Sa să primească toate harurile de care are nevoie „în grija pastorală a Bisericii care se găsește la Roma și pretutindeni”.

Apropiindu-se sărbătoarea Nașterii Domnului Isus Cristos, ÎPS Ioan i-a transmis Papei Francisc și „urările cele mai cordiale de Crăciun fericit”. Totodată, i-a mulțumit pentru vizita pe care Sanctitatea Sa a făcut-o în România și pentru noul Arhiepiscop mitropolit pe care l-a dăruit Arhidiecezei, în persoana ÎPS Aurel Percă. În final, Excelența Sa a cerut de la Papa Francisc Binecuvântarea sa Apostolică „pentru Biserica noastră locală, pentru patria noastră, pentru poporul nostru”.

Hits: 3

/ Știri / Tags: , , , ,

Share the Post