PS Cornel Damian îi întâlnește pe tinerii din Decanatele de Ploiești și București Nord

PS Cornel Damian îi întâlnește pe tinerii din Decanatele de Ploiești și București Nord

cdpt-sinod-catedrala-212x300-2420834Continuă întâlnirile PS Cornel Damian cu tinerii din Decanatele Arhidiecezei. Sâmbătă, 14 decembrie 2019, Excelența Sa va întâlni, la biserica „Sf. Francisc de Assisi” din Târgoviște, tinerii din parohiile Decanatului de Ploiești, iar duminică, 15 decembrie a.c., tinerii din Decanatul de București Nord, la Parohia Catedralei Sf. Iosif, informează Centrul Diecezan pentru Pastorația Tineretului (CDPT) pe pagina de Facebook.

În cadrul acestor întâlniri, PS Cornel le prezintă tinerilor temele Sinodului Episcopilor dedicat tinerilor, la care Excelența Sa a participat în octombrie 2018, la Vatican, ca delegat din partea Conferinței Episcopilor din România. Prin această inițiativă, PS Cornel și Centrul Diecezan pentru Pastorația Tineretului doresc să-i ajute pe tinerii Arhidiecezei să conștientizeze importanța lucrărilor sinodale şi să cunoască recomandările Bisericii în ceea ce privește munca pastorală cu tinerii.

cdpt-sinod-targoviste-212x300-6694895În primăvara acestui an, Excelenţa Sa i-a întâlnit la Parohia „Toți Sfinții” din Craiova pe tinerii și adolescenții din Decanatul de Craiova, iar la Parohia „Sf. Tereza a Pruncului Isus” pe tinerii din Decanatul de Bucureşti Sud.

Hits: 1

/ Anunţuri / Tags: , ,

Share the Post