Bucureşti, 11.10.2019: Rememorarea vizitei Papei Francisc, la Catedrala Sf. Iosif

Bucureşti, 11.10.2019: Rememorarea vizitei Papei Francisc, la Catedrala Sf. Iosif

Arhiepiscopia Romano-Catolică de București (ARCB) organizează o seară festivă la Catedrala Sfântul Iosif vineri, 11 octombrie a.c., pentru a rememora vizita extraordinară a Sanctității Sale Papa Francisc la București. Prin această sărbătoare ARCB doreşte să mulţumească tuturor partenerilor, colaboratorilor şi instituţiilor implicate în organizarea şi buna desfăşurare a evenimentului istoric din data de 31 mai a.c..

La ora 18:30, în Catedrală va fi celebrată o Sfântă Liturghie solemnă prezidată de ÎPS Ioan Robu, Arhiepiscop Mitropolit de București, urmată de un moment artistic muzical şi acordarea unor distincţii, din partea ARCB, acelora care au avut o participare deosebită la organizarea vizitei Papei Francisc la București.

Sărbătoarea se va încheia cu inaugurarea lucrărilor de modernizare a iluminării interioare și exterioare arhitecturale la Catedrala Sf. Iosif.

Papa Francisc a vizitat România în perioada 31 mai – 2 iunie a.c. În prima zi a vizitei sale în țara noastră, Sfântul Părinte a celebrat Sf. Liturghie în Catedrala romano-catolică Sf. Iosif din București, la care au participat peste 20.000 de persoane, atât în Catedrală cât și spațiile amenajate în jurul lăcașului de cult şi în zona Ateneul Român-Piaţa Revoluţiei.

Hits: 0

/ Anunţuri / Tags: , ,

Share the Post