București, 02.03.2019: „Festivalul Tinereții”, ediția a XIV-a

București, 02.03.2019: „Festivalul Tinereții”, ediția a XIV-a

Sâmbătă, 2 martie 2019, ora 14.00, la Teatrul Țăndărică din București are loc „Festivalul Tinereții”, organizat de Centrul Diecezan pentru Pastorația Tineretului (CDPT) din cadrul Arhidiecezei Romano-Catolice de București.

Foto: fb.com/cdptbucuresti

La festival participă grupurile de tineri din parohiile Arhidiecezei, fiecare parohie având la dispoziție 8 minute pentru a reprezenta un moment artistic – de la poezie, scenetă, la scurt-metraj -, tema centrală fiind „Puterea cuvântului”.

La sfârșitul festivalului se vor acorda și premii pentru „Cel mai bun moment”, „Cel mai original moment”, „Cel mai apropiat de temă”, „Cea mai bună interpretare” și „Premiul publicului”.

„Festivalul Tinereții” este organizat în fiecare an, de către CDPT, în ultima sâmbătă înainte de a intra în timpul liturgic al Postului Mare. Scopul evenimentului este, așa cum au anunțat tinerii în paginile Suflet tânăr ale revistei „Actualitatea creștină” (v. nr. 2/2019): „să ne întâlnim, să fim împreună și să ne bucurăm unii de alții, fie că unii suntem protagoniști, iar alții doar spectatori”.

Intrarea la festival este liberă.

Hits: 0

/ Anunţuri / Tags: ,

Share the Post