Ciofliceni (Snagov): Exerciții spirituale pentru clerul Arhidiecezei (Seria a treia)

Ciofliceni (Snagov): Exerciții spirituale pentru clerul Arhidiecezei (Seria a treia)

În perioada 12-16 noiembrie 2018, un grup de 32 de preoți din Arhidieceza Romano-Catolică de București participă la exerciții spirituale, organizate la Mănăstirea Părinților Carmelitani Desculți de la Ciofliceni (Snagov).

Exercițiile spirituale sunt ţinute de Pr. Francisc Trefaş, paroh la Parohia “Sf. Ioan de Capistrano” din Târgu Jiu (GJ), tema centrală fiind “Preotul, om al divinei milostiviri”. Programul zilnic al exercițiilor include, pe lângă două meditaţii expuse de Părintele predicator, celebrarea Sfintei Liturghii, rugăciunea Breviarului – cu Laudele, Ora medie şi Vesperele recitate în comun, iar Vesperele în particular -, devoţiunea Căii Sfintei Cruci, recitarea Rozariul și adorația euharistică.

Pe parcursul acestui an au mai avut mai avea loc alte două serii de exerciții spirituale, pentru preoții din Arhidieceza Romano-Catolică de București (ARCB), organizate de Centrul pentru Cler și Vocații al ARCB și găzduite tot la Mănăstirea Părinților Carmelitani Desculți de la Ciofliceni: în perioada 12-16 martie 2018, ținute de de Pr. dr. Emil Dumea, și în perioada 10-14 septembrie, ținute de Pr. Zdzislaw Kijas OFMConv (în italiană). 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1939302062772306&type=1&l=13c0a5cdc6

Hits: 24

/ Foto, Știri / Tags: , ,

Share the Post