Ciofliceni: Întâlnire a familiilor din Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din București

Ciofliceni: Întâlnire a familiilor din Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din București

Foto: fb.com/amdBucuresti

Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din București a organizat în week-end-ul din 13 și 14 octombrie 2018 o întâlnire pentru familii la Mănăstirea Părinților Carmelitani Desculți de la Ciofliceni, informează Parohia pe pagina de facebook.

Prin această întâlnire, la care au participat 75 de persoane, Pr. paroh Mihai Mărtinaș a urmărit ca membrii parohiei să se simtă în comunitatea parohială ca într-o familie, şi să înainteze împreună pe drumul credinţei, prin formare permanentă. În acest sens, participanţii la întâlnire au avut ocazia să asculte două meditații pe marginea Exortației apostolice a Papei Francisc Amoris Laetitia (Bucuria iubirii), prezentate de Pr. Fabian Măriuț, responsabil cu pastorația familiilor în Arhidieceza Romano-Catolică de București.

Programul celor două zile împreună a inclusiv şi momente de rugăciune – recitarea Rozariului, procesiune în cinstea Sfintei Fecioare Maria, adorație euharistică -, precum și ocazii de comuniune, discuții, cunoaștere reciprocă, destindere.

Hits: 19

/ Foto, Știri / Tags: , ,

Share the Post