​Vizita pastorală a ÎPS Aurel Percă în Parohia Sf. Pius de Pietrelcina (Constanța)

unnamed-2

​Vizita pastorală a ÎPS Aurel Percă în Parohia Sf. Pius de Pietrelcina (Constanța)

În duminica a treia din Advent, 12 decembrie 2011, comunitatea noastră a primit în mijlocul ei pe Înalt Preasfinţia Sa, Aurel Percă, Arhiepiscop Mitropolit de București; purtând în suflet şi pe chip mesajul sărbătorii de azi: “Bucuraţi-vă mereu în Domnul! Iarăşi vă spun: Bucuraţi-vă! Domnul este aproape!”. Şi ne-am bucurat împreună!

Sfânta Liturghie s-a desfăşurat în spirit de simplitate şi umilinţă; cuvântul de învăţătură al Excelenței Sale ne-a întărit în drumul de credinţă şi speranţă, aducând în contemporaneitate întrebarea pe care oamenii au adresat-o Sfântului Ioan Botezătorul, acum 2000 de ani: „Iar noi ce trebuie să facem?” Cum să aşteptăm Crăciunul, cum să-L primim pe Isus fără să uităm de Pruncul sărbătorit, prinşi în vârtejul cumpărăturilor și al pregătirilor?Fiecare, acolo unde este chemat: în familie, la locul de muncă, în comunitate, să trăiască iubirea faţă de aproapele, să fie corect, demn şi conştiincios în a-şi îndeplini îndatoririle pe care le-a primit.

Vizita Păstorului nostru este un dar pentru parohia noastră, iar noi vom oferi, ca mulţumire, un sălaş cald și primitor în sufletele şi casele noastre pentru Domnul nostru care „va veni şi nu va întârzia”!

Laura Leonte

Hits: 153

/ Știri / Tags: ,

Share the Post